Äntligen - nytt avsnitt i podden

O-Ringen
en bild

Lyssna till landslagschef Håkan Carlsson

I O-Ringenpodden avsnitt 184 får ni lyssna till Håkan Carlsson som tittar fram emot ett intressant 2023 - både nationellt som internationellt.

I femton år har Håkan Carlsson varit en del av det svenska landslaget och dess organisation. Numer är han landslagschef för de fyra olika disciplinerna och han leder landslag som firar triumfer både sommar som vinter.

I Oringenpodden #184 tittar vi fram emot ett spännande 2023 som bland annat bjuder på ett VM i de schweiziska skogarna i juli månad samt ett EM i sprint i norra Italien i början av oktober. I podden reder vi ut vad som gäller med tester och vägen till en landslagsplats men också hur organisationen runt löparna arbetar.

Per Forsberg åkte hem till Håkan Carlsson i Örebro för att dricka en kopp kaffe och prata orientering anno 2023.

Lyssna här Oringenpodden #184 med Håkan Carlsson. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Äntligen nytt avsnitt av O-Ringenpodden

   I O-Ringenpodden #185 möter ni Axel Elmblad från Gnosjö som nu har tagit steget upp i H21-klassen efter en mycket framgångsrik tid som både ungdom och junior.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Vill du vara med i en studie om hållbarhet?

   I samband med O-Ringen Åre samarbetar vi med forskare inom forskningsprogrammet Mistra Sport & Outdoors som genomför en studie som syftar till att studera hållbarhetsbeteenden. Orienterare 18 år och över bjuds in att delta.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Nyfiken på terrängen i Åre?

   På vår YouTube hittar du en intervju med Johan där han berättar om den fantastiska terräng som väntar till fjälls i sommar.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Ta O-Ringenbussen till Åre

   Åk med O-Ringens Etappbussar - det finns 5 olika bussturer att välja mellan.

   Läs mer här