Tälta på Molanda i sommar

Åre 2023
en bild

Boka en hel vecka på Molanda och tälta för bara 1085 kronor.

Nu släpper vi våra halvrutor där du bor med tält. Rutan är 4,5x9 meter och utan el.

Dessa platser fördelas när du kommer på plats och ingår inte i klubbfördelningen när vi gör campingfördelningen. Kommer du med bil beror det på var rutan placeras om du kan ha bilen vid ditt tält eller om du blir hänvisad till separat parkering i anslutning till campingen.

Dessa platser bokas för hela veckan dvs. 10 nätter 19-29 juli.

På campingen kommer det att finnas kiosker, duschar, diskmöjligheter och tvättmaskiner. Det kommer också att finnas grillplatser och goda möjligheter till bad. Vi kommer också att ha vår Deltagarservice tillgänglig på campingen i viss omfattning för ändringar, köp av start och nummerlappsutskrift.

Från Molanda går det etappbussar till våra arenor i Trillevallen, Järpen och Ånn.

Om du kommer med tåg till Åre och vill transportera dig till campingen heter busshållplatsen som är närmast campingen Slagsån E14. Tidtabell och turer hittar du hos Länstrafiken Jämtland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till din startavgift?

   Du vet väl om att du kan använda friskvårdsbidraget också till startavgifter i tävlingar och motionslopp dvs. O-Ringen för att nämna ett exempel.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Nytt avsnitt av podden

   I Oringenpodden #189 pratar vi Tiomila 2024. En tävling som snart har 80 år på nacken ska nu förändras för att bli likvärdigt.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Nära 8000 anmälda till sommaren!

   Anmälningarna strömmade in under helgen i samband med det första anmälningsstoppet och tillsammans med det var det också strykande åtgång på campingplatserna i Döderhultsdalen.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Du har väl inte glömt att läsa O-Ringentidningen?

   Hur tar man sig lättast till Oskarshamn? Var ligger etapperna? Kan man cykla? Vad kan jag mer göra än att orientera?

   Läs mer här