Tälta på Molanda i sommar

Åre 2023
en bild

Boka en hel vecka på Molanda och tälta för bara 1085 kronor.

Nu släpper vi våra halvrutor där du bor med tält. Rutan är 4,5x9 meter och utan el.

Dessa platser fördelas när du kommer på plats och ingår inte i klubbfördelningen när vi gör campingfördelningen. Kommer du med bil beror det på var rutan placeras om du kan ha bilen vid ditt tält eller om du blir hänvisad till separat parkering i anslutning till campingen.

Dessa platser bokas för hela veckan dvs. 10 nätter 19-29 juli.

På campingen kommer det att finnas kiosker, duschar, diskmöjligheter och tvättmaskiner. Det kommer också att finnas grillplatser och goda möjligheter till bad. Vi kommer också att ha vår Deltagarservice tillgänglig på campingen i viss omfattning för ändringar, köp av start och nummerlappsutskrift.

Från Molanda går det etappbussar till våra arenor i Trillevallen, Järpen och Ånn.

Om du kommer med tåg till Åre och vill transportera dig till campingen heter busshållplatsen som är närmast campingen Slagsån E14. Tidtabell och turer hittar du hos Länstrafiken Jämtland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   Äntligen nytt avsnitt av O-Ringenpodden

   I O-Ringenpodden #185 möter ni Axel Elmblad från Gnosjö som nu har tagit steget upp i H21-klassen efter en mycket framgångsrik tid som både ungdom och junior.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Vill du vara med i en studie om hållbarhet?

   I samband med O-Ringen Åre samarbetar vi med forskare inom forskningsprogrammet Mistra Sport & Outdoors som genomför en studie som syftar till att studera hållbarhetsbeteenden. Orienterare 18 år och över bjuds in att delta.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Nyfiken på terrängen i Åre?

   På vår YouTube hittar du en intervju med Johan där han berättar om den fantastiska terräng som väntar till fjälls i sommar.

   Läs mer här
  • Åre 2023

   Ta O-Ringenbussen till Åre

   Åk med O-Ringens Etappbussar - det finns 5 olika bussturer att välja mellan.

   Läs mer här