Vill du vara med i en studie om hållbarhet?

O-Ringen
en bild

O-Ringen arbetar för en ökad social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet så att vi även i framtiden ska kunna dela upplevelser vid O-Ringen.

I samband med O-Ringen Åre samarbetar vi med forskare inom forskningsprogrammet Mistra Sport & Outdoors som genomför en studie som syftar till att studera hållbarhetsbeteenden. Orienterare 18 år och över bjuds in att delta.

Medverkande i studien får besvara frågor i huvudsak om orientering, O-Ringen och miljön. De som är anmälda till O-Ringen Åre får vid tre tillfällen besvara frågor och ta del av information, orienterare som inte anmält sig svarar på frågor vid ett tillfälle. Frågorna tar cirka 15 minuter, 5 minuter respektive 10 minuter att besvara. Oavsett hur du uppfattar hållbarhetsarbetet vid O-Ringen är din medverkan viktig för att vi ska få så tillförlitliga svar som möjligt.

Mer information om studien och datahantering finner du om du klickar på länken till undersökningen nedan. Här registrerar du även din önskan att delta genom att ange din e-postadress.

Länk till undersökning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig forskare. Vi som utför studien är forskare vid Mittuniversitetet i samarbete med Göteborgs universitet.

Liknande nyheter

  • Smålandskusten 2024

   Vilka är anmälda till O-Ringen 2024?

   Kolla upp vilka från klubben eller i din åldersklass som redan är anmälda.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Ledig tjänst

   Vi erbjuder en stimulerande roll och ett utvecklande arbete i en miljö med stora möjligheter att påverka och utveckla genomförandet och arrangemanget. Tjänsten är unik och blir ett minne för livet!

   Läs mer här
  • O-Ringen

   O-Ringenpodden med familjen i fokus

   Nu kommer avsnittet med vinnarna från vår julkalender - familjen Grönlund från Lunds OK.

   Läs mer här
  • Smålandskusten 2024

   Camping i Döderhultsdalen eller en 2:a i stan?

   Hur du än väljer att bo under din vistelse på Smålandskusten så är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och ditt sällskap.

   Läs mer här