Nu kommer campingfördelningen

Åre 2023
en bild

Nu är campingfördelningen klar för Molanda och Röjsmon

Nyfiken på var din klubb blivit placerad på campingen? Nu behöver du inte undra längre. Fördelning av campingplatser på O-Ringens camping vid Molanda och Röjsmon är genomförd. Som vanligt har vi gjort vårt allra bästa för att främja gemenskap genom att placera klubbar ihop. På campingen bor även klubbar inom samma distrikt intill varandra och länder är samlade.

Hur vet jag vart jag/min klubb är placerad?

Här är länk till lista för alla campingalternativen vi har i integrationsplattformen i år:

(Utan El Röjsmon syns inte i plattformen men på kartan)

https://integration.oringen.se/ServiceRequests?serviceIds=396,397,398,399 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

1.       Du kommer då till en sida där samtliga campingbokningar finns samlade. Skriv ditt namn eller din klubbs namn i sökfältet. Längst ut till höger, i kolumnen Plats visas din/era tilldelade platser.

Om du inte fått någon tilldelad plats kan det bero på att din bokning är gjord efter 5 Juni (underlag kommer att finnas vid ankomst med er information via kartor och campingvärdar)

Platsintervallet omfattar klubbens samtliga platser inom respektive campingkategori (t.ex. 9x9m med el). Observera att inbördes fördelning av platserna sker inom klubben. Du ser vilka från din klubb som bokat övriga campingplatser genom en sökning på klubbnamnet.

2.       Använd bifogade kartor för att se var era platser är belägna. 

Molanda översikt Öppnas i nytt fönster.

Molanda kvarter A1 Öppnas i nytt fönster.

Molanda kvarter A2 Öppnas i nytt fönster.

Molanda kvarter B1 Öppnas i nytt fönster.

Molanda kvarter B2 Öppnas i nytt fönster.

Molanda kvarter B3 Öppnas i nytt fönster.

Röjsmon översikt Öppnas i nytt fönster.

Hur läser jag platsangivelser?

Bokstaven i platsangivelsen är campingområdet. Siffran/sifferserien därefter är klubbens campingplatser. Exempelvis betyder A241-A246 att du bor i område A och att klubben tilldelats platserna 241-246.

Observera att det är skillnad mellan kommatecken och bindestreck mellan siffror. Exempelvis betyder angivelsen D122-125 att klubben tilldelats de fyra platserna som finns inom detta intervall men D126,128,130,132 att klubben tilldelats enbart just dessa fyra platser och inte platserna som motsvaras av siffrorna mellan dessa platser.

Molanda har beteckningarna med Område A och B och Röjsmon med område R.

Stor ruta benämns med 2 rutor i parantes, (A001/A002)

I vissa fall med otydliga klubbar eller senare bokningar ligger även bokningskoden med i strängen för att lätt identifiera rutan.

Hur hittar jag till min campingplats?

Campingen, på Molanda, är indelad i två områden men med en infart likaså campingen på Röjsmon som i platsangivelsen har ett R angivet före platssiffran men Röjsmon har bara ett område och en serie med början på R001.

När ni anländer till Camping området kommer ni att se en informationsskylt. Där finns en anslagstavla med karta och listor över klubbarna och deras placering. Följ skyltarna och kör in på campingområdet där campingvärdar tar emot och hjälper till. Rutorna är numrerade i nummerföljd med lägsta numret vid infarten på vägen (inte med udda nummer på ena sidan och jämna på andra).

Viktig information om din campingvistelse under O-Ringen

Campingen ligger på blandad mark som kan ha lite ojämnheter när man kör på den. Kontakta en campingvärd om ni behöver virke för att justera husvagnen.

OBS! Om brandmyndigheten utfärdat restriktioner för användning av öppen eld så gäller den för campingen.

Hållbar camping

Vid alla servicestationer finns kärl för sopsortering. Sortera era sopor och släng i rätt behållare.

Information om bokning/ändring av campingplats

Det finns campingplatser kvar att boka på Molanda. Bokningar och ändringar sköts av Deltagarservice på plats vid Molanda som öppnar 19 juli kl. 12.00

Frågor och funderingar kring campingen?

Kontakta oss gärna på info@oringen.se

Campingarna för O-Ringen Åre 2023 står redo att ta emot alla campinggäster från klockan 12.00 på onsdag den 19 juli. Varmt välkomna till Åre - vi önskar er en fantastisk vistelse!

Liknande nyheter

  • O-Ringen

   O-Ringen Sundsvall 2028

   Sundsvalls kommun blir värdkommun för världens största orienteringsäventyr 2028.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 22-24

   Lucka 22,23 och 24:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 19-21

   Lucka 19, 20 och 21:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här
  • O-Ringen

   Julkalender vinnare lucka 16-18

   Lucka 16, 17 och 18:s vinnare presenteras här.

   Läs mer här