O-ringen

Välbesökt partnerträff

en bild

Många partners på plats i Oskarshamn

För att alla samarbetspartners och utställare till O-Ringen Smålandskusten ska kunna förbereda sig och planera för sin medverkan på bästa sätt anordnades en Partnerträff igår onsdag 29 maj.

Våra partners är mycket viktiga för ett lyckat evenemang. De deltagande hade vid träffen en bra möjlighet att knyta kontakter och att få en god bild av vad som väntar dem när det gäller den fortsatta planeringen inför evenemanget i vecka 30. Glädjande nog så deltog drygt 50 partners. Det högsta antalet någonsin vid dessa träffar enligt försäljningschefen Mats Adolfsson. Kul!

Partnerträffen inleddes med att kommunstyrelsens förste vice ordförande Lucas Lodge (M) hälsade O-Ringens partnersvälkomna till värdkommunen Oskarshamn. Partnerträffens moderator Magnus Franzén, som är VD på Attraktiva Oskarshamn, underströk O-Ringens betydelse för platsens och regionens attraktivitet.

Därefter presenterade projektledaren Anders Strömbäck årets O-Ringen och O-Ringentorget i Döderhultsdalen. Partners hade också möjlighet att ställa frågor. Vid träffen var det också två externa föredrag. Dels av stadsarkitekten Erik Hjertqvist om hur Oskarshamns kommun, som värdkommun, välkomnar O-Ringenbesökarna både i stadsmiljön och genom olika upplevelser. Dels av klubbdirektören/Kommersiella chefen för IK Oskarshamn, Therése Elofssonom,om det nya IK Oskarshamn - Tillsammans framåt!

I samband med fikapausen genomfördes även en pressträff. Partnerträffen avslutades med information och visning av O-Ringentorget i Döderhultsdalen.

Tack alla som kom - vi ses igen vecka 30!

Fler nyheter