Till fjälls!

23-29 juli 2023

Här hittar du all information inför O-Ringen Åre 2023.

Hyr ut ditt boende

Bli funktionär

Tävling

Kontakt

Upplev Åre

Världens största orienteringsäventyr!

O-Ringen ska fortsätta att vara en välkänd hållbar upplevelse - för att lyckas med det fokuserar vi på Gemenskap, Kloka val och Kommunikation!

Hej från Trondheim

För första gången någonsin kommer ett antal norska orienteringsklubbar att vara med och arrangera O-Ringen i Åre 2023.

Liknande nyheter

 • O-Ringen

  Användande av värdebevis

  Om du redan nu vill använda ditt värdebevis vid anmälan eller boendebokning så hittar du här information om hur du går tillväga.

  Läs mer här
 • O-Ringen

  O-Ringen söker ny VD

  VD skall leda en fast organisation som består av Projektledare, Marknadsansvarig, Logistikansvarig, Säljansvarig och Tävlings-/IT-ansvarig. Medarbetarna i den fasta organisationen ansvarar för kravställning, kontinuitet och långsiktig utveckling inom respektive område. Vi jobbar som ett team tillsammans med våra ideella krafter där vi tar gemensamt ansvar för arrangemangets helhet.

  Läs mer här
 • O-Ringen

  O-Ringen söker logistikansvarig

  Vill du jobba med logistikfrågor på världens största orienteringsäventyr? Nu har du chansen. Här  hittar du mer information. Ansökan ska vara inne senast den 24 oktober så sök nu eller tipsa någon du tror skulle passa om att söka!

  Läs mer här
 • O-Ringen

  O-Ringen Podcast med Thierry Gueorgiou 

  I det här avsnittet som är på engelska kan ni lyssna till Finlands nye förbundskapten, Thierry Gueorgiou eller Tero Kettunen som är hans smeknamn i Finland.

  Läs mer här