Barnpassning

Medan du orienterar är ditt barn (3-8 år) varmt välkommen till oss på barnpassningen på Arena Pattons hage, Arena Sävja och Arena Flottsund. Vår målsättning är att barn och föräldrar ska känna sig trygga och att barnen ska trivas och ha roligt.

Anmälan

Du anmäler ditt barn här genom att klicka på boka och så hittar du Barnpassning under Aktiviteter & kringtjänster. Barnpassning kostar 60 kronor per dag t.o.m. bokningar gjorda till 1juni. Därefter kostar det 70 kronor per dag.

In- och utcheckning

När du checkar in ditt barn får du lämna in en blankett där du fyller i allergier m.m. Det finns även möjlighet till förvaring av kläder, varje barn får en egen kasse att lägga saker i. Sedan följer vi med ut på de olika aktiviteterna och visar runt innan vi lämnar över barnen till funktionärerna vid en av våra stationer, när de verkar lugna och trygga.

Vi kommer göra en legitimationskontroll vid utlämning.

Övrigt

Tänk på att barnpassningen mestadels är utomhus. Om det är soligt så smörj gärna in barnet med solkräm innan du lämnar det och skicka med en solhatt; om det regnar eller är blåsigt så skicka istället med regnkläder, en varmare tröja, mössa och vantar.

Öppettider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag & Lördag kl 07.00–16.00.

Tiden för barnet hos oss är begränsad till max 3 h (under den tid som du springer).

En bild