Hitta hit

O-Ringen Uppsala 2022 har ett väldigt koncentrerat koncept utan att på något sätt göra avkall på den orienteringsmässiga upplevelsen. Det är möjligt tack vare att Uppsala har så stadsnära naturreservat som bevarats för friluftslivet.

Nära hit

Det är lätt att komma hit även om man inte kommer med bil. Tåg från alla håll stannar i Uppsala. Med bil är det endast 30 minuter från Arlanda, 45 minuter från Stockholm och 75 minuter från Kapellskär hamn med båtar från Finland. Uppsalas centrala läge gör det möjligt för många att dela glädjen.

Cykelavstånd

Bor du på eller i närheten av O-Ringenstaden har du cykelavstånd till samtliga etapper (4-8 km) och nära till upplevelser och aktiviteter i Uppsala stad med omnejd.

Lätt med egen bil

Uppsala ligger nära för de flesta och är lätt att ta sig till. Kommer du med egen bil och husvagn/husbil tar du någon svänger du antagligen av från E4:an eller från någon av de stora landsvägarna 55:an eller 72:an och tar dig till O-Ringenstaden vid Ultuna lite söder om centrum.

Ta gärna tåget

Vi vill gärna slå ett slag för tåget som stannar mitt i stan varifrån du når både etappernas arenor och O-Ringenstaden med de många stadsbussar som trafikerar Uppsala. Eller varför inte ta cykeln på SL-pendeln hit och cykla till tävlingarna.

En bild