English
O-ringen

Invigning & prisceremonier

Välkommen på invigning 21 juli klockan 15.00!

O-Ringen inleds med pompa och ståt vid Brädholmen i Centrala Oskarshamn. Vid klockan 15:00 tar våra konferencierer plats på scen för att inviga årets tävlingar.

Prisutdelningarna för etappsegrarna kommer traditionsenligt att hållas på scenen vid O-Ringentorget varje etappdag. Se till att vara där senast 18:00 (klockan 16:00 sista dagen) för att se etappsegrarna ta emot sina priser, tillsammans med ny underhållning varje dag. Det kommer bjudas på allt från folkmusik till pop. Prisutdelningarna pågår i ungefär en timme, förutom på sista dagen då ceremonin kommer pågå en längre stund eftersom vi vill uppmärksamma flera deltagares toppinsatser.

Ute på våra arenor Rosenfors, Gunnarsö och Döderhultsdalen är det dagligen blomsterceremoni för de tre som under dagen presterat bäst i DH21E.

För att underlätta vid prisutdelningarna har vi delat in pristagarna i grupper – schema kommer att anslås vid Deltagarservice och på oringen.se. Grupperna samlas vid tältet invid scenen (O-Ringentorget) och blir avprickade. Där bjuds pristagarna på lite dryck och snacks medan de inväntar sin tur att gå upp på scenen.

På aktivitetsdagen när vi har Högtryckssprinten på Arena Brädholmen sker prisutdelning på plats efter sista målgång. Ungefärliga tider är 16.30 för juniorklasserna och 18.30 för seniorklasserna.

Efter etapp 5 får platserna 1–3 i alla tävlingsklasser, samt de topp 10 i DH21E, pris på scen under sista prisceremonin. Grupper och tider ser ni här bredvid.

Pristagare utöver dessa, hämtar sina priser vid Deltagarservice på O-Ringentorget på lördag den 27 juli från klockan 15:00 och på söndag den 28 juli klockan 9:00-12:00. Hur många som får pris i respektive klass kommer att anslås i anslutning till Deltagarservice samt på oringen.se.

Vi vill uppmärksamma att det inte skickas ut några priser i efterhand. Se till att komma till prisutdelningarna!