English
O-ringen

Miniknat

För våra små orienterare finns det dagligen Miniknat ute på våra arenor i Rosenfors, Gunnarsö och Döderhultsdalen. Miniknat är mycket uppskattat av våra minsta deltagare där de får följa en snitslad bana med kontroller och olika aktiviteter. Alla barnen får nummerlapp och karta samt att de stämplar med en stämplingsbricka. På Miniknatet går, springer eller tar sig alla barnen fram i sin egen takt. Förälder eller annan anhörig ansvarar för barnen på banan.

Det är ingen tidtagning och ingen resultatlista finns. Men alla får självklart pris när de går i mål. Vi har olika teman på våra banor och under O-Ringen Smålandskusten är det dessa teman som kommer upplevas:

  1. Musik
  2. Bondgård
  3. Havet
  4. Trädgård
  5. Troll

Samling

Vi håller till i ett område precis i anslutning till varje arena. För att hitta till oss- håll utkik efter vår Miniknatsskylt eller titta på arenakartan. Våra öppettider är 8.30-14.30.

Anmälan & Kostnad

Boka gärna din start i förväg i vår bokningsportal som du hittar via oringen.se. Det kostar 65 kr per dag att vara med. Du kan också göra din anmälan på Deltagarservice antingen på arenan eller O-Ringentorget. Föranmälda Miniknatare har en egen ingång för att slippa kö. Självklart går det bra att anmäla sig på plats och betala med Swish eller kort också i Miniknatstältet men räkna då med att det kan vara lite kö vissa tider.

Stämplingsbricka

Ta gärna med en stämplingsbricka om ni har. Det går jättebra att använda andra tävlandes bricka på Miniknatet. Vi har också ett begränsat antal brickor att låna ut.

Spännande äventyr kommer det att bli dessa dagar – varmt välkomna alla Miniknatare!