English
O-ringen

Yoga

Stretch och återhämtning med Yoga-mindfulness

Efter en dag av tävling i skogen kan det vara skönt att stretcha ut kroppen och att få slappna av ordentligt inför nästkommande dag. Det är vad vi erbjuder mån-tors i Stallet på Fredriksbergs herrgård.

Yoga-mindfulness rörelser övas med stor fokus på närvaro utan prestation, där alla kan delta efter sin egen förutsättning. Gammal eller ung, vig eller ovig spelar ingen roll. Yoga möter dig där du är. Så ta med dig familjen och kom!

Vi gör lugna, mjuka rörelser som stretchar ut kroppen där vi ger uppmärksamheten till upplevelsen och till andningen. Det gör att tankar kan stilla sig och du blir mer närvarande, vilket ger dig ett ökat fokus. Dessutom ökar din kroppskännedom och du övar både smidighet och styrka. Det kan så klart gynna dig som orienterare, men också vara till glädje i ditt vardagliga liv.

Vi avslutar med en skön avslappning, där effekten av övningarna får integreras i kroppen och du får återhämtning inför nästa dags tävling.

Vi som leder yogapasset kommer från Yoga-mindfulness Centrum i Oskarshamn och är en del av ett nätverk för Yoga-mindfulness i Sverige. Alla är utbildade av Bikash Acharya genom institutet Growth Health & Care AB, där vi får kontinuerlig utbildning och handledning.

Vi erbjuder pass måndag, tisdag, onsdag och torsdag klockan 16.45-17.30 samt
19.00-19.45

Du bokar din plats i bokningsportalen. I mån av plats kan du också anmäla dig på plats och betala med swish.

Priset är 150 kr för vuxna och 100 kr för barn och ungdomar upp till 16 år.