English
O-ringen

Camping i Döderhultsdalen eller en 2:a i stan?

en bild

Vilket boende väljer du vecka 30 2024?

Hur du än väljer att bo under din vistelse på Smålandskusten så är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och ditt sällskap.

Vill du campa så hittar du 2024 O-Ringencampingen i vackra Döderhultsdalen. Beroende på var på campingen du bor så kommer du ha 2.5-3.7 km in till Oskarshamns stadskärna. Perfekt läge att ta cykeln med andra ord. Campingen erbjuder mellan 2500-2800 campingplatser och i direkt anslutning till campingen har vi också O-Ringentorget där det som vanligt händer massor på kvällarna; prisutdelningar, underhållning, möjlighet att träffa våra samarbetspartners samt att O-Ringenradion också sänder från torget precis som vanligt under O-Ringen. I nära anslutning till campingen kommer det också att erbjudas hårt underlag.

Vill du istället ha en annan typ av boende kommer det som vanligt att finnas privatbostäder att hyra; såväl hus som lägenheter. Smålandskusten erbjuder också hotell, vandrarhem, stugor, ställplatser m.m. och allt kommer att finnas tillgängligt i vår bokningsportal:

Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Privatboenden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hårt underlag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hotell, stugbyar, B & B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkommen hit vecka 30 2024!

Liknande nyheter