English
O-ringen

Nära 8000 anmälda till sommaren!

en bild

Intresset för O-Ringen Smålandskusten 2024 är stort och efter söndagens första anmälningsstopp kan vi se att prognoserna pekar på ett stort deltagarantal.

Anmälningarna strömmade in under helgen i samband med det första anmälningsstoppet och tillsammans med det var det också strykande åtgång på campingplatserna i Döderhultsdalen.

Anders Strömbäck, projektledare:
– Det känns fantastisk att det redan är 8 000 orienterare som har valt att anmäla sig. Förutom att det är väldigt glädjande så känns det också bra att vi har skapat ett koncept som tilltalar många och skapar goda förutsättningar för en riktig folkfest 2024.

Konceptet kring O-Ringen Smålandskusten 2024 har fokus på gemenskap och närhet till orienteringen men också upplevelser utanför själva tävlandet.

– Nu är det bara att fortsätta på vår framgångsrika väg. Vi har massor av förberedelser kvar att göra med målet att alla deltagare ska få en fantastisk O-Ringenvecka med många härliga orienteringsminnen och semesterupplevelser, avslutar projektledare Anders Strömbäck.

Vi hälsar alla deltagare varmt välkomna till O-Ringen Smålandskusten 2024!

Liknande nyheter