English
O-ringen

Barnpassning

På våra arenor i Rosenfors, Gunnarsö och Döderhultsdalen finns barnpassning. Anmälan och betalning sker i förväg och vårt mål är att barnen ska trivas och har roligt hos oss och att du som orienterar ska känna dig trygg med att ditt barn får en fin dag när du springer.

Öppettider

Barnpassningen är öppen måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag. Barnpassningen öppnar 7.30 och stänger 16.00 och är begränsad till högst tre timmar per dag (under tiden som du kör din bana).

Ålder: 3-8 år
Pris: 90 kr/dag

Anmälan

Du anmäler ditt barn och betalar via bokningsportalen på oringen.se (anmälan till tävlingen och sedan ”aktiviteter och kringtjänster”). Det går också att anmäla i efterhand via Deltagarservice på O-Ringentorget eller på arenan. När du checkar in ditt barn tar du med bekräftelse på anmälan som du fått via e-post. Observera att det inte går att göra anmälan direkt vid barnpassningen på arenan.

Incheckning

När du checkar in ditt barn får du lämna en blankett Pdf, 302.3 kB. där du uppger eventuella allergier etc. Blanketten fylls i i förväg och finns att hitta på oringen.se och du kan också hitta den i Deltagarservice på O-Ringentorget eller på arenan. Efter incheckningen får ditt barn en numrerad väst med en lapp med barnets namn och ev allergiinformation. Barnet får också en egen påse ett lägga saker i. Se till att barnet har med sig extrakläder anpassade efter väder. Om barnet är på barnpassningen alla dagar så har barnet samma nummer hela veckan på sin väst – västen måste återlämnas vid varje dags slut och får inte tas med utanför barnpassningsområdet.

Aktiviteter, mellanmål och övrigt

Efter incheckningen följer en funktionär med barnet och visar runt. Det kommer att erbjudas ett antal aktiviteter som barnet kan välja att delta i. Mellanmål serveras varje dag. Glutenfritt eller laktosfritt alternativ finns, om barnet behöver annan specialkost ska detta skickas med barnet. På arena Rosenfors och Arena Döderhultsdalen kommer banpassningen att vara inomhus i lokal med möjlighet till utelek medan vi på Arena Gunnarsö håller till utomhus i tält. Tillgång till toalett finns i anslutning till barnpassningen – viktigt att barnet kan gå på toaletten själv med hjälp av vuxen – vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot blöjbarn.

Tänk på kläder efter väder. Smörj till exempel in med solkräm och skicka med keps eller regnkläder om det skulle behövas. För allas säkerhet behöver du visa legitimation när du hämtar ditt barn.